Moje dijete

Moje dijete
časopis za roditelje

Moje Dijete
časopis za roditelje

Šta sve trebate ponijeti na put od medikamenata?

Spremate li se za more? Osim torbe sa stvarima, nikako nemojte da zaboravita putnu apoteku, koja je neophodna ako putujete sa malom djecom.

U apoteci  Bpharm su napravili spisak proiyvoda koji su vam potrebni ako putujete na more sa malom djecom i sve ih stavili na sniženje.

Kao prvo ne zaboravite da ponesete sirupe i čepiće protiv temperature.

Putna apoteka

-Obavezan je probiotik, koji bi trebao početi da se koristi bar 5 dana prije putovanja. Na sniženju je probiotik Ivančić i sinovi. On će pomoći maloj djeci da lakše podnesu promjenu vremena dolaskom na more, jer je njihov organizam osjetljiv na to.

– Alvogen O.R.S. šumeće tablete, koriste se za spriječavanje dehidracije, stanja uzrokovanog prekomjernim gubitkom vode i soli u tijelu, obično kod stomačnog virusa i povraćanja. Ima ukus jagode i limuna.

– Svi Ladival proizvodi za sunčanje su sniženi 20 posto, do 15.jula

– Fenistil gel se koristi protiv svrbeža uzrokovanog ujedom komaraca ili reakcije na sunce

– Jekoderm mast na bazi ribljeg ulja olakšava i ublažava procese regeneracije iritirane kože, kao i kože oštećene djelovanjem toplotnih agenasa

– Pantenol pjena njeguje, regeneriše i uravnotežava sadržaj vlage u koži izloženoj sunčevoj svjetlosti, vjetru, hladnoći i vodi. Odlična kod alergije na sunce, da umiri bol, svrbež i peckanje

-Uriage termalna voda za svakodnevnu njegu kože. Prirodno izotonična, 100% Uriage termalna voda je veoma bogata mineralima i elementima u tragovima.1 00% prirodna i bakteriološki čista

– Toplomjer-Sniženi Microlife modeli MT600, MT16F1 i MT710(žabica)

-Mapez sprej za djecu koji odbija komarce, muhe i ostale insekte. Mapez sprej je mješavina netoksičnih, neiritirajućih, efikasnih, prirodnih ekstrakata pogodna za upotrebu i kod najmlađe djece od prvih dana života. Mapez ima miris prirodnog porijekla koji je prijatan za ljude, a neprijatan za insekte.

-Flasteri (jasno nam je svima zašto)

Najnovije objave

“Subvencije za boravak djece u privatnim vrtićima u Banjaluci će od jula …

Budući da predstoji period godišnjih odmora, podsjećamo osiguranike da za vrijeme privremenog …

Klub poslanika PDP u Narodnoj skupštini Republike Srpske priprema inicijativu za izmjenu …

Nismo upoznati sa, kako ste naveli, činjenicom da se roditeljima koji su …

BANJALUKA – Na osnovu 26 studija koje obuhvataju podatke iz 17 zemalja, …